به کارگیری الگوریتم های هوش جمعی برای شناسایی افراد تاثیرگذار برای نفوذ حداکثری در شبکه های اجتماعی

جدول محتوایی

الگوریتم های هوش جمعی

 

 

 

 

چکیده

 

 

مردم از شبکه های اجتماعی آنلاین برای تبادل اطلاعات، انتشار ایده، کسب اطلاعات در زمینه نوآوری ها و موارد دیگری استفاده می کنند.

 

پس اینکه چگونگی گسترش اطلاعات از طریق شبکه های اجتماعی را بدانیم مهم است. از طریق یک شبکه اجتماعی می توان اطلاعات را در میان افراد بیشتری گسترش داد.

( به عنوان مثال ، تبلیغ محصول) به همین شکل، می توان انتشار محتوای ناخواسته (به عنوان مثال “اخبار دروغین”) را به حداقل ممکن رساند.

نکته ی اصلی در هر دو مورد شناسایی افراد با نفوذ در شبکه های اجتماعی است. این مساله به عنوان مساله حداکثرسازی نفوذ (IM) نامگذاری شده است.

 

 

 

 

 

 

 

انجام پروپوزال کامپیوتر

 

مسئله حداکثرسازی نفوذ بر یافتن زیر مجموعه های کوچک افراد در یک محیط اجتماعی که بر گروه خاصی از افراد تأثیر دارد، یعنی حداقل/ حداکثر سازی انتشار اطلاعات متمرکز است.

برخی از الگوریتم های حریصانه، الگوریتم های تصادفی و الگوریتم های بهینه سازی تکاملی برای یافتن راه حلی برای این مشکل توسعه یافته اند.

با این حال این روش ها از نظر سرعت یا توانایی راه حل به میزان کافی مطلوب نیستند.

از سوی دیگر، با اینکه بسیاری از الگوریتم های هوش جمعی که راه حل های سریع و بهینه تولید می کنند را می توان در مطالعات مختلف یافت، از آنجا که هیچ شیب کلی در سطح حالت- فضای عملکردی مسئله حداکثرسازی نفوذ ایجاد نمی شود این الگوریتم ها به طور مستقیم برای مشکل حداکثرسازی نفوذ کاربردی ندارند.

 

انجام پایان نامه هوش مصنوعی

 

 

الگوریتم های هوش جمعی از شیب عمومی روی سطح برای رسیدن به حالت مطلوب جهانی استفاده می کنند.

در این مطالعه، تغییر در ساختار مسئله حداکثرسازی نفوذ به منظور خنثی کردن آن در الگوریتم های اطلاعاتی جمعی و دستیابی به شیب کلی در سطح حالت-فضای عملکرد هدف خود پیشنهاد شده است. ما این فرآیند را شکل گیری مجدد نامگذاری کردیم.

 

 

به شکل دقیق تر، اگر یک شبکه اجتماعی به عنوان یک نمودار و افراد به عنوان گره در نظر گرفته شوند، تغییر شکل به معنی طبقه بندی گره ها به ترتیب نزولی (از بزرگترین به کوچکترین) با توجه به معیارهای مورد نظر و تغییر نام گره ها براساس این معیارها (یعنی معیارهایی که درباره سطح نفوذ یک فرد ایده می دهند) است.

بنابراین، گره هایی که از نظر سطح نفوذ به یکدیگر نزدیک هستند در فضای حالت به یکدیگر نزدیکتر می شوند. این یک شیب کلی در سطح حالت فضا از عملکرد هدف ایجاد می کند.

 

انجام مقالات کامپیوتر

 

 

نتیجه

استفاده از الگوریتم های هوش جمعی برای مسئله حداکثرسازی نفوذ در مطالعات بسیار محدود است. اکثر الگوریتم های هوش جمعی را نمی توان مستقیماً در مسائل ترکیبی استفاده کرد.

برای ممکن ساختن استفاده از الگوریتم های هوش جمعی برای این نوع مسائل، یا مساله و یا الگوریتم بایستی با توجه به هدف اصلاح شود.

سهم اصلی این مطالعه این است که مسیر استفاده از همه الگوریتم های هوش جمعی را برای مسائل حداکثرسازی نفوذ، که از مشکلات بهینه سازی ترکیبی است، هموار می کند.

این مطالعه نشان می دهد که الگوریتم های هوش جمعی می توانند با مناسب سازی نمودار شبکه های اجتماعی بدون تغییر ساختار آنها، برای مساله حداکثرسازی نفوذ به کار گرفته شوند. نتایج تجربی و تحلیل های آماری این رویکرد را حمایت می کند.

علاوه بر این، موضوعاتی در این زمینه وجود دارد که برای تحقیقات آتی همچنان باز است :

 

 

الف) تعیین مقیاس ها و ضرایب

 

 

تصمیم گیری در مورد معیارها و ضرایب برای یک فرآیند شکل گیری سالم تر اهمیت دارد. در این مطالعه از مرکزیت مرتبه بیرونی و مرکزیت نزدیکی و یک استاندارد ترکیبی به عنوان شاخص سطح فعالیت یک فرد استفاده شده است.

 

 

ب ) انتخاب الگوریتم هوش جمعی برای این مساله

 

 

این مطالعه نشان داد که الگوریتم های هوش جمعی می توانند با متناسب یازی نمودار شبکه های اجتماعی، برای مساله حداکثرسازی نفوذ به کار گرفته شوند.

به این منظور GWO و WOA به عنوان الگوریتم های هوش جمعی استفاده شده اند. با این وجود، بسیاری از الگوریتم های هوش جمعی در مطالعات وجود دارد.

 

 

ج) تصحیح یک الگوریتم برای مساله

 

 

رویکرد اساسی در این مطالعه تطبیق مسئله با الگوریتم ها بود ؛ با این وجود، الگوریتم ها ممکن است نیاز به اصلاح داشته باشند. هر الگوریتم هوش جمعی سیاست خاص خود را برای حرکت بر روی سطح فضا-زمان مساله و راه حل هایی برای رها شدن از حداقل های محلی یا حداکثر های محلی دارد.

 

د) باز شکل دادن مساله برای انواع مختلف شبکه

 

 

 

 

 

 

همانطور که در مقدمه ذکر شد، مساله حداکثرسازی نفوذ تنها مساله ای مربوط به شبکه های اجتماعی نیست. مسائل مشابه در انواع مختلف شبکه می تواند به شکل مسائل حداکثرسازی نفوذ حل شود. برای مثال، بازرسی حسابها به منظور حداقل سازی شیوع ویروس های رایانه ای، باید در شبکه ای از مخاطبین ایمیل ایمن سازی شود، در حقیقت یک مساله حداکثرسازی نفوذ است.

 

 

و) مدیریت مساله حداکثرسازی نفوذ تحت مدلهای مختلف گسترش اطلاعات و انتشار پیوسته

 

 

مدل های انتشار اطلاعات واقعی تر و پیچیده تر از مدل IC وجود دارد.

 

 

برای مشاهده مطالب بیشتر به سایت www.farzdon.ir مراجعه نماید. 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *