داروهای ضد سرفه

انواع داروهای ضد سرفه را بشناسید

جدول محتوایی

انواع داروهای ضد سرفه را بشناسید

این داروها معمولاً برای پیشگیری از سفره استفاده می شود و اکثراً داروهایی هستند که سبب خلط خواهند شد. داروهای ضد سرفه در انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند به عنوان مثال ارتقا دهنده های تنفسی، عامل های خلط ساز و اکسپکتورانت ها از جمله داروهای ضد سرفه می باشند.

داروهای ضد سرفه

انواع داروهای خلط ساز

همه داروهای خلط ساز هدف یکسانی دارند که در بهبود عملکرد ریه‌ها بسیار موثر استند این داروها را می‌توان به راحتی در داروخانه تهیه کرد. داروهای خلط ساز شامل:

اهمیتی ندارد که صرفه شما به چه علت به وجود آمده است یا از نشانه های سرماخوردگی است یا هر عوامل محیطی و غیر محیطی دیگری. شما باید آگاهی خود را از تمام داروها بالا ببرید تا در هنگام بروز یکسری از بیماری‌ها بتوانید استفاده درستی از آنها داشته باشید.

انواع داروهای ضد سرفه

یکی از مهمترین داروهای ضدسرفه اکسپکتورانت ها می باشد که اکثراً به راحتی قابل دسترس هستند. کار اصلی این دارو رقیق کردن خلط می باشد که دفع آن را آسان می‌کند. این داروها معمولاً کاربرد بسیار زیادی دارند. آنتی هیستامین هم برای درمان سرفه ها و همچنین بهبود سرماخوردگی بسیار موثر است. آنتی هیستامین ها شامل پرومتازین، دیفن هیدرامین و کلرفنیر آمین هستند.

کار اصلی این داروها تحریک سرفه است. یکسری از داروهای موضعی و بی حس کننده هم وجود دارد که ضد سرفه بسیار قوی هستند این گونه قرص ها سبب ضدعفونی شدن حنجره می‌شوند و اثرات سرفه را از بین می برند.

داروهای ضد سرفه

نوع دیگری از این قرص ها ضد احتقان ها هستند که سبب تنگ شدن عروق خونی در گلو، ریه ها و بینی خواهد شد و همچنین سینوس های اطراف بینی را هم تحریک می کنند. اکثر و داروهای سرماخوردگی ضد احتقان هستند.

وقتی سرفه های شما خشک بود به جای مصرف داروهای شیمیایی می‌توانید از گیاهان دارویی مانند شیر ولرم، عسل و آبلیمو استفاده کنید. چون که تاثیر این مواد بسیار زیاد است و عوارض کمتری دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *