تأثیر استراتژی های دنباله رو

بررسی تأثیر استراتژی های دنباله رو،مشتری محور نوآورانه بر عملکرد شرکت با روش مداخله گر انعطاف پذیری در ………………

جدول محتوایی

تأثیر استراتژی های دنباله رو

 

تأثیر استراتژی های دنباله رو

 

 انجام  پایان نامه  مدیریت

 

مقدمه

تأثیر استراتژی های دنباله رو

 

این فصل به تجزیه و تحلیل داده ها اختصاص دارد.

تجزیه و تحلیل داده ها برای بررسی صحت و سقم فرضیات برای هر نوع تحقیق از اهمیت خاصی برخوردار است.

امروزه در بیشتر تحقیقاتی که متکی بر اطلاعات جمع آوری شده از موضوع مورد تحقیق می باشد، تجزیه و تحلیل اطلاعات از مهم ترین بخش های تحقیق محسوب می شود (علمشاهی، 1390، 86).

پژوهشگر پس از اینکه روش تحقیق خود را مشخص کرد و با استفاده از ابزارهای مناسب، داده های مورد نیاز را برای آزمون فرضیه های خود جمع آوری کرد.

اکنون نوبت آن است که با بهره گیری از تکنیک های آماری مناسبی که با روش تحقیق، نوع متغیرها و …. سازگاری دارد، داده های جمع آوری شده تجزیه و تحلیل نماید و در نهایت فرضیه هایی را که تا این مرحله تحقیق هدایت کرده اند.

در بوته آزمون قرار دهد و تکلیف آنها را روشن کند و سرانجام بتواند پاسخی را برای پرسش تحقیق بیابد (خاکی، 1386).

باتوجه به ماهيت موضوع و با اجراي پرسشنامه بررسی تاثیر استراتژی های دنباله رو ،مشتری محور ونوآورانه برعملکردشرکت با روش مداخله گر انعطاف پذیری در توسعه انعطاف پذیری محصول  جدید به کدگذاري و تجزيه و تحليل شد.

ابتدا با استفاده از روش آمار توصيفي شامل جدول توزيع فراواني، درصد و ميانگين و انحراف معيار و نمودار ترسيم شد، سپس با استفاده از روش آمار استنباطي از روش آزمون تی تک نمونه ای استفاده شده است.

 

 

 

تأثیر استراتژی های دنباله رو

 

 

 

4-2 روش پژوهش

تأثیر استراتژی های دنباله رو

اصول پژوهش به معنای ارائه ی روش هایی است که موجب دستیابی به نتایج درست از یک پژوهش می شود. دانشمندانی نظیر((دکارت)) معتقدند که با اتخاذ یک روش پژوهش صحیح ، می توان هر پدیده ایی را تحلیل کرد.

شناخت درست پدیده ها و سیستم ها، نیاز به دقت نظر بسیارو استفاده از روشهای اصولی دارد، زیرا حقیقت پدیده ها و سیستم ها، بسته به اهمیت و ارزش آنها به صورت آشکار، نمود ندارد.

 

مطالعه سیر تحول علوم بشری،مبین ارائه ی روشهای مختلف برای رسیدن به حقایق است. شایسته است که این مطالب را مدنظر قرار داد که پژوهش در خلاء روی نمی دهد. شخصیت پژوهشگر به ویژه جهان بینی وی در کار پژوهش مداخله می کند و این مداخله در مورد علوم اجتمایی و رفتاری که بیش از علوم دیگر از عقاید پژوهشگرنقش می پذیرد ، بارزتر است.

 

برای رفع این مسئله باید قاعده ی تجاهل را لحاظ کنیم.

این قاعده منسوب به ((کوویلیه)) جامعه شناس فرانسوی است و بر این نکته تاکید دارد که پژوهشگر باید به هنگام شروع و انجام پژوهش ، ذهنش از مسئله مورد بررسی، خالی باشد و از هر گونه پیشداوری و قضاوت عجولانه و دخالت دادن تصورات و اطلاعات ناقص خود در کار پژوهش ، پرهیز نماید.

رعایت این قاعده باعث می شود تا پژوهشگر جریان طبیعی پژوهش را پیگیری نموده ، در چارچوب فرایند پژوهش علمی اطلاعات مورد نیاز را گردآوری و آنالیز نماید تا به شناخت واقعی دست یابد.

 

این پژوهش از نوع کاربردی ، هدفمند و توضیحی – تبیینی می باشد. با توجه به تخصصی بودن موضوع از روش های مصاحبه، پرسشنامه و مشاهدات میدانی برای جمع آوری مناسب اطلاعات، پس از مطالعه ادبیات موضوع و شناسایی عوامل موثر پرسشنامه محقق ساخته طراحی شده و اجرا شد.

در این پژوهش از روش های مختلفی برای جمع آوری اطلاعات استفاده خواهد شد از جمله:

1- کتب و مقالات مرتبط با موضوع تحقیق

2- بررسی اسناد و مدارک سازمانی

3- مصاحبه با متخصصین فعال در پروژه

4- پرسشنامه مرتبط با موضوع. با توجه به موضوع از پرسشنامه کاملا ساختاریافته و بسته استفاده خواهد شد.

 

 

از لحاظ استراتژی نوآورانه ی این پژوهش در زمره پژوهش های میدانی و کتابخانه ای است.

به طوری که برای جمع آوری اطلاعات تئوریکی با موضوع به تورق کتابها و مقالات مرتبط پرداخته شده است و برای گردآوری داده ها از متخصصین مرتبط با موضوع استفاده شده است.

 

 

 

4-3 روش و ابزار گردآوری داده ها

تأثیر استراتژی های دنباله رو

 

در این پژوهش ، روش گردآوری داده ها از طریق آمارگیری نمونه ایی است و ابزار مورد استفاده پرسشنامه و مشاهدات میدانی که هر کدام از این ابزارها برای قسمتی از کار پژوهش و گرداوری داده های خاصی بکار رفته است.

در بخش اول پرسشنامه، سوالهای مربوط به جمعیت شناختی تهیه شده است  و در بقیه بخش ها از سوالات مربوط به سنجش فرضیه ها بهره گرفته شد.

 

 

 

4-4 چهارچوب آماری و روش نمونه گیری

تأثیر استراتژی های دنباله رو

 

روز به روز با گسترش جوامع انسانی، سایر جوامع که مستقیم و غیر مستقیم وابسته به جوامع انسانی هستند، بزرگ می شوند و به سمت نامحدود شدن پیش می روند.

برای نمونه اگر برای تست خون یک بیمار همه ی خون وی، درخواست شود، ادامه حیات برایش غیر ممکن می گردد.

برای جلوگیری از چنین مشکلاتی و سریع و آسان رسیدن به نتایج یک پژوهش تعدادی از عملکرد عملیاتی   در جامعه مرجع را انتخاب می کنند که به آن (( نمونه )) می گویند.

به منظور انتخاب نمونه ی به حجم n از جامعه آماری به حجم N باید به طور روشن و کامل از نشانی و محل قرارگرفتن واحدها در جامعه آماری مورد بررسی اطلاع داشته باشیم تا بتوانیم از واحدهای نمونه، مقدار صفت یا داده های مورد نظر را به دست آوریم.

به طور کلی در مباحث مربوط به روشهای نمونه گیری مجموعه یا لیستی از واحدهای جامعه که شامل نشانی و شاید دیگر خصوصیات آنها باشد، (( چهارچوب نمونه گیری)) نامیده می شود.

 

 

تفسیر مدل

تأثیر استراتژی های دنباله رو

 

به‌طورکلی در كار با برنامه ليزرل، هر یک از شاخص‌های به‌دست‌آمده براي مدل به‌تنهایی دليل برازندگي مدل قطعيت وجود ندارد و در برخی منابع برای نسبت آماره کای دو به درجه آزادی‌اش، مقدار زير 3 قابل‌قبول است که در مدل این تحقیق اين مقدار2.49 محاسبه‌شده است.

معيار GFI نشان‌دهنده اندازه‌ای از مقدار نسبی واریانس‌ها و کوواریانس‌ها می‌باشد که توسط مدل تبيين می‌شود.

اين معيار بين صفر تا يک متغير می‌باشند که هرچه به عدد يک نزدیک‌تر باشد، نيکويي برازش مدل با داده‌های مشاهده‌شده بيشتر است. مقدار GFI گزارش‌شده برای مدل مقدار 0.95  است.

ريشه دوم ميانگين مجذور پس‌ماندها يعني تفاوت بين عناصر ماتريس مشاهده‌شده در گروه نمونه و عناصر ماتريس‌هاي برآورد يا پیش‌بینی‌شده با فرض درست بودن مدل موردنظر است.

برای بررسی اينکه يك مدل به‌خصوص در مقايسه با ساير مدل‌هاي ممكن، ازلحاظ تبيين مجموعه‌اي از داده‌هاي مشاهده‌شده تا چه حد خوب عمل مي‌كند از مقادير شاخص نرم‌شده برازندگي (NFI)، شاخص نرم‌نشده برازندگي (NNFI)، شاخص برازندگي فزاينده (IFI) و شاخص برازندگي تطبيقي (CFI) استفاده‌شده است.

مقادير بالای 9/0 اين شاخص‌ها حاکی از برازش بسيار مناسب مدل طراحی‌شده در مقايسه با ساير مدل‌های ممکنه است.

درنهایت برای بررسی اينکه مدل موردنظر چگونه برازندگي و صرفه‌جویی را با هم تركيب مي‌كند از شاخص بسيار توانمند ريشه دوم برآورد واريانس خطاي تقريبRMSEA استفاده‌شده است.

شاخص RMSEA،  مراجعه نماید . ميانگين مجذورات تقريب می‌باشد.

در اين پژوهش برای مدل تحقیق (0.058 برآورد شده است.

همان‌طور که مشخصه‌های برازندگی در مدل و جدول فوق نشان می‌دهد، داده‌های اين پژوهش با ساختار عاملی و زيربنای نظری تحقيق برازش مناسبی دارد و اين بيانگر همسو بودن سؤالات با سازه‌های نظری است.

 

 

تأثیر استراتژی های دنباله رو

 

 

 

برای مشاهده  مطالب بیشتر به سایت www.farzdon.ir مراجعه  نماید.

 

تأثیر استراتژی های دنباله رو

تأثیر استراتژی های دنباله رو

 

 

انجام  پروپوزال مدیریت

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *