تاثیر هوش تجاری

تاثیر هوش تجاری، یادگیری شبکه ای و نوآوری در عملکرد استارتاپ ها

جدول محتوایی

تاثیر هوش تجاری

 

تاثیر هوش تجاری

 

 

 

چکیده

در طی دو دهه اخیر مبحث هوش تجاری یکی از مهمترین مباحث علوم بازاریابی و علوم انسانی از جمله در حوزه مدیریتی،  مورد توجه قرار گرفته است.

 

یکی از احساس های مطبوع هر مشتری  احساس رضایت از عملکرد استارتاپ ها است، در سازمان های امروزی رضایت و خشنودی، یکی از دغده های عمده مدیران به خصوص در سازمانهای خدماتی می‌باشد.

هدف اصلی در این پژوهش بررسی تاثیر هوش تجاری، یادگیری شبکه ای و نوآوری در عملکرد استارتاپ ها  میباشد.

جامعه آماری در این پژوهش شامل کلیه مدیران و کارشناسان استارتاپ های بیمه ای در شهر کرمانشاه نظیر بیمه ایران، البرز، دانا، رازی، پارسیان، پاسارگاد، سامان، ملت، ما، حکمت، نوین که 120نفر می باشد. برای جمع آوری اطلاعات، از چهار ابزار پرسشنامه ای استفاده شده است.

 

از روش معادلات ساختاری برای تجزیه و تحلیل و بررسی فرضیه ها استفاده شده است.

فرضیه اول به بررسی تاثیر هوش تجاری بر عملکرد استارتاپ های بیمه ای  پرداخت. نتایج نشان داد که هوش تجاری بر عملکرد سازمانی به طور مستقیم تاثیر ندارد.

ضریب استاندارد شده رابطه این دو متغیر 0.31 و عدد معنی داری 1.91 بدست آمد.  فرضیه دوم به بررسی تاثیر هوش تجاری بر یادگیری استارتاپ های بیمه ای  پرداخت.

 

 

 

تاثیر هوش تجاری

 

 

نتایج نشان داد که هوش تجاری بر یادگیری به طور مستقیم تاثیر دارد. ضریب استاندارد شده رابطه این دو متغیر 0.52 و عدد معنی داری 6.52 بدست آمد.

فرضیه سوم به بررسی تاثیر هوش تجاری بر نوآوری استارتاپ های بیمه ای  پرداخت. نتایج نشان داد که هوش تجاری بر نوآوری به طور مستقیم تاثیر ندارد.

ضریب استاندارد شده رابطه این دو متغیر 0.29 و عدد معنی داری 2.01 بدست آمد.

فرضیه چهارم به بررسی تاثیر نوآوری بر عملکرد استارتاپ های بیمه ای  پرداخت. نتایج نشان داد که نوآوری بر عملکرد به طور مستقیم تاثیر دارد. ضریب استاندارد شده رابطه این دو متغیر 0.59 و عدد معنی داری 6.94 بدست آمد.

نتایج فرضیه پنجم نشان داد که یادگیری بر عملکرد به طور مستقیم تاثیر دارد. ضریب استاندارد شده رابطه این دو متغیر 0.71 و عدد معنی داری 6.61 بدست آمد.

نتایج فرضیه ششم نشان داد که یادگیری بر نوآوری به طور مستقیم تاثیر دارد. ضریب استاندارد شده رابطه این دو متغیر 0.61 و عدد معنی داری 7.09 بدست آمد.

بر اساس نتایج پژوهش حاضر متغیرهای مختلفی می توانند بر عملکرد در شرکت های بیمه تاثیر داشته باشند که شرکت های بیمه باید با شناخت آن ها به صورت نظری و سپس  با ارایه راهکارهای عملیاتی در جهت بهبود عملکرد خود قدم بردارند.

 

 

 

 نتیجه گیری

 

 

عملکرد نتیجه نهایی فعالیت است این فعالیت به منظور سنجش عملکرد بر اساس اهداف قبلی ارزیابی می شود .

 

عملکرد تابعی از عوامل توانایی و آمادگی، وضوح یا درک نقش، حمایت سازمانی، انگیزش یا تمایل، بازخورد عملکرد، اعتبار و سازگاری محیطی دانست که در معادله زیر نشان داده شده است .

هوش تجارى، به شركت ها اين كمك را مى كند كه وظايف تحليل، تهيه راهبرد و پيش بينى آنها را روشمند و خودكار نمايد تا تصميات بهترى اتخاذ شود.

 

هوش تجاري را عبارت از تسهيل کننده اتصال ها در سازمان هاي به شيوه نوين مي داند که باعث مي شود اطلاعات زمان واقعي به مخزن متمرکز برسد و تحليل هايي بدست آيند که بتواند در هر سطح عمودي يا افقي، درون يا بيرون مؤسسه تجاري به بهره برداري برسد .

 

رفتارها از فرد اجرا کننده ناشی شده و عملکرد را از یک مفهوم انتزاعی به عمل تبدیل می­کند. رفتارها فقط ابزارهایی برای نتایج نیستند بلکه خود، نتیجه به حساب می­آیند و می­توان جدای از نتایج در مورد آن­ها قضاوت کرد.

 

يادگيري عبارتست از توانايي يك سازمان در كسب بصيرت از تجارب خود و سازمانهاي ديگر و ايجاد تغيير در چگونگي عملكرد خود براساس بصيرت جديد .

 

عنصر كليدي در يادگيري، توانايي سازمان در كسب بصيرت از تجارب خود و ديگران است. بازنگري نتايج عملكرد در سازمان خود و سازمانهاي موفق كليد كسب بصيرت و يادگيري است . يادگيري فرآيندي است كه طي آن اعضاي سازمان ، خطاها را كشف و براي اصلاح آن اقدام مي كنند .

 

 

 

تاثیر هوش تجاری

 

 

بنابراین بر اساس نتایج پژوهش حاضر متغیرهای مختلفی می توانند بر عملکرد در شرکت های بیمه تاثیر داشته باشند که شرکت های بیمه باید با شناخت آن ها به صورت نظری و سپس  با ارایه راهکارهای عملیاتی در جهت بهبود عملکرد خود قدم بردارند.

 

برای مشاهده مطالب بیشتر به سایت www.farzdon.ir  مراجعه نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *