داروهای ضد حساسیت فصلی کدامند؟
با فرا رسیدن فصل بهار و تابستان ممکن است حساسیت و آلرژی سراغ بسیاری از افراد برود که همین امر فقط به تمایل افراد به مصرف داروهای ضد حساسیت خواهد شد. اگر این حساسیت به سراغ شما هم آمده است از علائم و آزار و اذیت آن باخبر هستید. استفاده از انواع مختلف آنتی هیستامین ها می تواند تا حد زیادی حساسیت ها را کنترل کند ولی ما در اینجا چندین داروی ضد آلرژی دیگر را به شما معرفی خواهیم کرد.
داروی کتوتیفن
کتوتیفن یکی از انواع داروهای ضدحساسیت و جزو خانواده آنتی هیستامین است که برای درمان سرماخوردگی کهیر و انواع حساسیت ها مصرف می شود استفاده از این دارو علائم سرماخوردگی و التهاب را تا حد زیادی کم می کنند. از عوارض به مصرف این دارو می توان ضعف و خواب آلودگی، ایجاد ضایعات پوستی، خشکی دهان، خستگی و سرگیجه را نام برد.
داروی هیدروکسی زین
هیدروکسی زین برای درمان آلرژی و خارش یکی از موثرترین داروها می باشد. از فواید آن می توان به کاهش استرس و تنش عصبی، آرامبخش های قبل از بیهوشی، کنترل کردن، خارش های آلرژیک، کنترل حالت تهوع و کم کردن عوارض ترک مواد مخدر و الکل نام برد.
داروی زادیتن
این دارو یکی دیگر از داروهای ضد آلرژی که آن هم جزئی از خانواده آنتی هیستامین هست، قرص زادیتن می باشد. این دارو برای جلوگیری از آسم، خارش، آلرژی و کهیر بسیار پر ارزش است اما باید به این نکته دقت کنید که این قرص چیزی را درمان نمی کند بلکه فقط از به وجود آمدن آن جلوگیری می کند. اگر میخواهید از این دارو استفاده کنید، باید آن را روزانه دو بار مصرف کنید ولی مقدار دقیق آن را حتماً باید از پزشک بپرسید.
داروی سیتریزین
یکی دیگر از داروهایی که برای درمان حساسیت و خارش استفاده می شود، قرص سیتریزین می باشد. این قرص برای درمان خارشهای پوستی واکنش های آلرژیک، تب و کهیر استفاده میشود. از عوارض به آن می توان خشکی دهان خستگی و خواب آلودگی را نام برد.
داروی ترفنادین
این قرص هم یکی دیگر از انواع آنتیهیستامینها است که برای جلوگیری از آلرژی استفاده می شود از عوارض آن می توان آبریزش بینی، عطسه، قرمزی چشم و خارش را نام برد.
داروی ایروکاست
اگر حساسیت های فصلی شما را از آب می دهند حتماً از قرص های ایروکاست استفاده کنید این دارو برای درمان سرفه های شدید بسیار پیشنهاد شده است. از عوارض این قرص می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- درد شدید
- سرگیجه شدید
- تهوع داشتن
- تشنه بودن
- برونشیت
- اسهال
- داشتن خارش و کهیر
- عطسه
- سرفه بیش از حد
- احساس خستگی و بیحالی
- گرفتگی و کشیدگی عضلات
- درد و ضعف در ماهیچه ها
- سوزن سوزن شدن دست و پا و بی حسی آنان
- داشتن علائم آنفولانزا
- نشانه سوء هاضمه
- تغییرات رفتاری و ذهنی مانند استرس و اختلال در بعضی رفتارها