داروی سدیم اکسیبات

داروی سدیم اکسیبات!

جدول محتوایی

داروی سدیم اکسیبات!

سدیم اکسیبات سبب کاهش خواب آلودگی در طول روز می شود و همچنین ترکیب این دارو با یکسری از داروها بیماری های مختلفی را درمان می کند یکی از این بیماری ها نارکولپسی است که از آن به عنوان حمله خواب یاد می‌شود. حمله خواب یک مشکلی است که ممکن است خواب شما را بی کیفیت کند و با وجود همه خستگی هایی که در طول روز گریبان گیر شما است اختلالی در خواب شما به وجود آورد. همچنین افرادی که به حمله خواب مبتلا هستند ممکن است در مواقعی که به خواب فرو می روند کنترل عضلات شان را از دست بدهند. برای آشنایی بیشتر با داروی سدیم اکسیبات ما را همراهی کنید.

داروی سدیم اکسیبات

شما قبل از اینکه از این دارو استفاده کنید حتما برچسب روی آن را با دقت بخوانید تا از عوارض احتمالی آن آگاه شوید دزدین دارو برای هر فرد فرق می کند و حتماً این دارو باید توسط پزشک تجویز شود.

موارد منع مصرف این دارو

  • هرگز این دارو را به فرد دیگری که علائم مشابه شما را دارد، توصیه نکنید
  • حتماً به تاریخ انقضای این دارو دقت کنید و اگر از دارویی استفاده می کنید که تاریخ انقضای آن تمام شده است از مصرف آن پرهیز کنید
  • حتماً حواستان به تداخل دارویی ها باشد و اگر دارویی مصرف می کنید که تداخلی با این دارو ایجاد می‌کند در مورد آن از پزشک خود راهنمایی بگیرید.

دوران بارداری و مصرف سدیم اکسیبات

اگر در دوران بارداری شیردهی هستید به هیچ عنوان بدون تجویز پزشک از این دارو استفاده نکنید چون ممکن است مصرف این دارو مشکلاتی را بر روی جنین و خودتان ایجاد کند.

رانندگی و مصرف سدیم اکسیبات

افرادی که به حمله خواب دچار هستند باید از طریق قانونی مجوز بگیرند تا بتوانند رانندگی کنند و همینطور ممکن است بعد از استفاده از داروی سدیم اکسید یکسری از علائم شما ب و همینطور ممکن است بعد از استفاده از داروی سدیم اکسیبات یک سری از علائم بیماری شما به خوبی تنظیم شود و همچنین با انجام یکسری بررسی ها به شما مجوز رانندگی داده شود. به هر حال همه این ها زیر نظر پزشک است.

این دارو سبب سرگیجه و خواب آلودگی می شود پس حتماً قبل از رانندگی کردن از هوشیاری خود اطمینان حاصل کنید.

تداخل دارویی سدیم اکسیبات

تداخل دارویی می توانند عوارض زیادی را به بار بیاورد شما باید نام داروهایی که مصرف می کنید را در یک دفترچه یادداشت بنویسید و حتماً با پزشک خود در میان بگذارید. به هیچ عنوان دوز مصرفی این دارو را بدون مشورت با پزشک تغییر دهید و یا خودسرانه مصرف دارو را قطع نکنید.

مواردی که در مصرف سدیم اکسید باید دقت کنید و حتماً با پزشک مربوطه باید صحبت کنید را در زیر لیست کرده ایم:

  • اگر باردار هستید یا قصد باردار شدن دارید و یا در دوران شیردهی هستید
  • اگر دچار مشکلات تنفسی هستید
  • اگر مشکلات کلیوی و کبدی دارید ا
  • گر مشکلات قلبی عروقی دارید
  • اگر دچار فشار خون بالا هستید
  • اگر سابقه بیماری های آلرژیک هستید
  • اگر مبتلا به یک بیماری روانی و افسردگی هستید
  • اگر از مواد مخدر استفاده می کنید
  • اگر رژیم غذایی شما کم نمک می باشد
داروی سدیم اکسیبات

عوارض مصرف داروی سدیم اکسیبات:

همه داروها ممکن است عوارض مختلفی برای بدن به وجود آورند. یکسری از این عوارض ها بعد از گذشت مدت کوتاهی از مصرف دارو ممکن است از بین بروند ولی از عوارض داروی سدیم اکسید می‌توان به سردرد احساس تهوع سرگیجه و خستگی اشاره کرد‌‌.

این دارو را نباید بیش از حد تجویز پزشک استفاده کنیم چون ممکن است سبب مسمومیت دارویی بشوید و هم چنین علائمی مانند تنگی نفس، عدم توانایی در کنترل ادرار و مدفوع یا غش و ضعف را برای شما به وجود آورد.

شرایط نگهداری این دارو به چه شکل است:

این دارو را به هیچ عنوان در دسترس کودکان قرار ندهید آن را در جایی خنک و خشک و به دور از گرما و تابش مستقیم نور خورشید قرار دهید یک داروی سدیم اکسید باید به مدت ۴۰ روز سالم می ماند و بعد از این مدت، دارو باید استفاده نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *