همه چیز درباره درمان واریس
در این پست درباره درمان واریس صحبت خواهیم کرد. یکی از معضلات امروز جامعه ما که تقریباً اکثر افراد از آن رنج می برند واریس می باشد. واریس یک سری خطوط برجسته هستند که شبیه به تار عنکبوت می باشند که همزمان با بالا رفتن سن ممکن است روی پا به وجود بیاید.
واریس یکی از شایعترین انواع بیماری های عروقی به حساب می آید که حدود ۲۰ درصد از جامعه را به خود دچار می کند. بیماریهای عروقی واریس معمولاً در سطوح تحتانی بدن رخ می دهد. واریس در زنان بین سنین ۴۰ تا ۵۰ سالگی اتفاق میافتد.
علت به وجود آمدن واریس
پزشکان بر این باورند که واریس به علت ضعیف شدن دریچه های رگ ها یا آسیب دیدن آنها، افزایش سن، بارداری و وراثت اتفاق می افتد. علت های دیگری هم برای این بیماری مشخص شده است که عبارتند از:
اضافه وزن: چاقی و همینطور پرخوری سبب سنگینی وزن می شود. همین امر باعث می شود که فشار زیادی بر روی زانوها به وجود آید و واریس ایجاد شود.
زیاد ایستادن: ممکن است شما به علت داشتن شغلی خاص یا هر دلیل دیگری زیاد بایستید. چنین افرادی بیشتر در معرض این بیماری قرار می گیرند.
علائم واریس:
- به وجود آمدن رگ های آبی یا بنفش که متورم شده اند و بر روی پاها به وجود آمدند
- ایجاد حس سنگینی در پا
- به وجود آمدن خارش و سوزش در پا
- متورم شدن و درد در پا و قوزک پا
- به وجود آمدن رنگ های کوچک در قسمت های مختلف بدن که مثل تار عنکبوت هستند
برای درمان واریس چه کار کنیم؟
روش های متفاوتی برای درمان واریس ارائه شده است که بعضی از آنها به طور موقت واریس را تسکین می دهند. برای درمان واریس سعی کنید از روش های خانگی و کم هزینه استفاده کنید و در صورت نگرفتن نتیجه مطلوب به پزشک مراجعه کنید پزشک ممکن است با انجام یکسری روش ها مانند عمل جراحی به درمان واریس بپردازد.
حجامت را امتحان کنید
یکی از روش های سنتی برای درمان اکثر بیماری ها از جمله واریز حجامت می باشد. حجامت سبب خارج شدن خون های کثیف از بدن می شود و اکسیژن تازه ای به خون ها وارد می کند. به همین دلیل برای درمان واریس بسیار توصیه شده است.
ورزش کنید:
اگر شما فردی چاق باشید به دلیل اینکه وزن موجود روی رگ های شما بسیار زیاد است واریس به وجود می آید. پس شما باید وزنتان را کنترل کنید تا از اطلاع به بیماری واریس پیشگیری کرده باشید.
روغن های اسانس دار
روغن نعنا، روغن درخت چای و روغن اسطوخودوس به علت اینکه گردش خون را بیشتر می کنند، سبب ترمیم هورمون های بدن می شوند و از واریس جلوگیری میکنند.
استفاده از داروهای گیاهی
خوردن غذاهای فیبردار مانند تخم کتان، سبزیجات، مرکبات، رازیانه، خیار، مارچوبه، کرفس، موز، خانواده کلم، سیب زمینی، فلفل، ماهی و سرکه سیب برای درمان واریس بسیار مهم هستند.