اهمیت مدیتیشن

مقاله: مدیتیشن مطرح شده، در صندلی و میز شما ، روی زمین و موارد دیگر

جدول محتوایی

مدیتیشن مطرح شده، در صندلی و میز شما ، روی زمین و موارد دیگر

مدیتیشن به دلیل فواید بی شماری که دارد محبوبیت زیادی پیدا می کند.(اهمیت مدیتیشن)

مدیتیشن متناسب با همه اندازه ها نیست – هزاران تنوع از تغییرات و تکنیک ها در دسترس شما هستند.

اما شما برای شروع کار ، هر کتابی را در مورد این موضوع نخوانده اید و یا برای عقب نشینی در سرتاسر جهان ثبت نام نکرده اید. فقط بنشینید ، استراحت کنید و نفس بکشید که در آن هستید.

مراقبه را می توان در هر زمان ، هر مکان و برای هر مدت زمان انجام داد.

این که آیا شما برای اولین بار مراقبه مراقبه را مرور می کنید یا یک پزشک معمولی هستید ، مهم است که در رویکرد خود انعطاف پذیر باشید.

ایجاد روشی که برای شما مؤثر باشد مهم است ، و به احتمال زیاد می توانید عملکرد خود را متناسب با نیازهای در حال تحول خود اصلاح و تنظیم کنید.

برای یادگیری چهار موقعیت مختلف مراقبه ، نحوه حفظ وضعیت صحیح و موارد دیگر ، خواندن را ادامه دهید.

مراقبه صندلی نشسته

به راحتی می توانید هنگام نشستن در یک صندلی مراقبه کنید ، این عمل مناسب برای جوان سازی ظهر در حین کار است. می توانید در محل کار یا هنگام مسافرت مراقبه کنید.

برای رسیدن به موقعیت مناسب برای مدیتیشن ، در صندلی خود با یک عقب مستقیم و با پای خود صاف بر روی زمین بنشینید.(اهمیت مدیتیشن)

آنها باید با زانوی شما زاویه 90 درجه تشکیل دهند. ممکن است لازم باشد تا لبه صندلی حرکت کنید.

مستقیم بنشینید تا سر و گردن شما مطابق با ستون فقرات باشد. برای پشتیبانی بیشتر ممکن است یک بالش را در پشت کمر یا زیر باسن خود قرار دهید.

اگر مطمئن نیستید که با دستان خود چه کنید ، می توانید آنها را روی زانوها استراحت دهید یا آنها را در دامان خود قرار دهید.

اگر به راحتی قائم هستید ، مراقبه ایستاده را امتحان کنید.

برای انجام این کار ، پاهای خود را با عرض شانه از هم بایستید. پاهای خود را طوری تغییر دهید که پاشنه های شما کمی به سمت داخل بچرخد و انگشتان پا کمی از یکدیگر دور شوند.

پس از قرار گرفتن ، زانوها را کمی خم کنید. به بدن خود اجازه دهید با هر بازدم ریشه خود را از طریق پاهایش ریشه کند. تصور کنید انرژی خود را از بالای تاج سرتان با هر استنشاق بالا می برد.

برای آرامش بیشتر ، دستان خود را روی شکم خود قرار دهید تا بتوانید احساس کنید نفس شما در حال حرکت در بدن است.

مراقبه زانو

اگر در مکانی هستید که می توانید راحت زانو بزنید ، امتحان کنید. یکی از مزایای این موقعیت این است که راحت تر می توانید پشت خود را نگه دارید.

برای این کار روی زمین روی زانوهای خم استراحت کنید. شانه های شما باید روی زمین صاف باشد و مچ پا های زیر آن قرار داشته باشد.

برای پشتیبانی بیشتر و فشار کمتری روی زانوها می توانید یک بالشتک را بین قسمت زیر و پاشنه خود قرار دهید. وقتی در این موقعیت قرار دارید نباید احساس درد کنید.

اگر این کار را انجام دادید ، یک مراقبه دیگری را مطرح کنید که به شما امکان می دهد بدون درد باشید و احساس آرامش کنید.

حتماً وزن خود را به سمت عقب و پایین از طریق باسن ریشه بزنید. این امر شما را از فشار بیش از حد به زانوها باز می دارد.(اهمیت مدیتیشن)

مراقبه دراز کشیدن

اگر دراز بکشید ، آرامش و رهایی از تنش را آسانتر خواهید کرد. به این ترتیب بدن شما کاملاً پشتیبانی می شود.

برای انجام این کار ، با بازوهای دراز بدن خود دراز بکشید. پاهای شما باید از فاصله مفصل ران باشد و انگشتان پا به طرف شما چرخانده شود.

اگر این ناراحت کننده است ، برای حمایت از قسمت تحتانی کمر ، پیشنهادات را تغییر دهید.

یک بالش را در زیر زانوهای خود قرار دهید تا در حالی که صاف دراز بکشید ، کمی از آنها بلند شوید. همچنین می توانید زانوها را خم کرده و پاهای خود را صاف بر روی زمین قرار دهید.(اهمیت مدیتیشن)

رابطه بین مراقبه و وضعیت

استقامت برای مدیتیشن ضروری است ، اما می توانید رویکردی انعطاف پذیر نسبت به آن داشته باشید. تمرین خود را در حالی که در موقعیتی قرار دارد شروع کنید که به طور طبیعی برای شما پیش می آید.

مهم است که در یک مکان راحت شروع کنید ، تا بتوانید بدن خود را به آرامی در طول تمرین خود تغییر دهید.

ممکن است متوجه شوید که حفظ یک وضعیت خاص به شما کمک می کند تا یک هدف مثبت یا عزم و اراده را برای تمرین خود تعیین کنید.

هنگامی که به وضعیت و وضعیت خود برگردید ، می توانید به خودتان یادآوری کنید که چرا تمرین می کنید – حضور داشتن ، احساس آرامش یا هر چیز دیگری که ممکن است لازم داشته باشید.

وضعیت مراقبه هفت نقطه ای

وضعیت مراقبه هفت نکته ای رویکردی برای نشستن در هنگام مدیتیشن است. هفت دستورالعمل وجود دارد که می توانید از آنها برای صحیح قرار دادن بدن استفاده کنید.

البته ، شما خوشحال هستید که هر کاری را انجام دهید که برای شما مفید نباشد تنظیم کنید. به همان روشی که به وضعیت پوسچر خود نزدیک می شوید ، عمل کنید.

بدن شما فعالانه درگیر است ، اما نرمی نسبت به آن وجود دارد.
1. نشستن

بسته به میزان انعطاف پذیری باسن شما ، می توانید به صورت چهارم ، نیمه یا کامل نیلوفر آبی بنشینید. همچنین می توانید با نشستن روی یک بالش مراقبه ، حوله ، بالش یا صندلی ، باسن خود را بالاتر از پاشنه خود بنشینید.

برای بدست آوردن پشتیبانی در بیشتر موقعیت ها می توانید از یک نیمکت کوسن یا مدیتیشن استفاده کنید. مهم است که یک پوزیشن را انتخاب کنید که راحت باشد تا بتوانید روی مراقبه خود تمرکز کنید.

2. ستون فقرات

مهم نیست که چطور بنشینید ، ستون فقرات شما باید تا حد ممکن صاف باشد. اگر تمایل دارید که به جلو خم شوید یا کمی عقب بپیچید ، اکنون زمان آن است که به آرامی یادآوری کنید تا به حالت صحیح برگردید.

با هر بازدم ، به ریشه در بدن خود ادامه دهید. بدن خود را بلند کرده و ستون فقرات را با هر استنشاق طولانی تر کنید. خط انرژی را که از پایه ستون فقرات شما خارج می شود از طریق تاج سر خود احساس کنید.

صاف نگه داشتن ستون فقرات به شما کمک می کند تا هوشیار باشید.(اهمیت مدیتیشن)

3. دست

می توانید دست های خود را بر روی ران های خود بکشید که کف دست ها به سمت پایین باشد. گفته می شود که نگه داشتن دستان خود در زمین قرار دارد و به آرامش در جریان انرژی بدن کمک می کند.

همچنین می توانید دست های خود را در دامان خود نگه دارید و کف دست های خود را به سمت بالا قرار دهید.

برای انجام این کار ، دست راست خود را در بالای دست چپ خود قرار دهید که انگشتان دست را به آرامی لمس کنید. گفته می شود که این موقعیت دست باعث ایجاد گرما و انرژی بیشتری می شود.

4- شانه ها

شانه های خود را آرام و راحت نگه دارید زیرا آنها را کمی عقب و پایین بکشید. این کمک می کند تا مرکز قلب شما باز و پشت شما قوی باشد.

در حین تمرین ، هر از گاهی وضعیت استقرار خود را بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که ستون فقرات شما صاف باشد و قسمت های بالای شانه های خود را به سمت گوش و گوش خود بکشید.

به قد شانه های خود توجه کنید و در صورت احساس بالاتر از دیگری توجه کنید تا بتوانید در صورت نیاز تنظیم کنید.

5- چانه

در حالی که طول خود را در قسمت پشت گردن نگه دارید ، چانه خود را کمی محکم نگه دارید. درست قرار دادن چانه به شما کمک می کند تا وضعیت خود را حفظ کنید.

صورت خود را آرام کنید. ممکن است متوجه شوید که گوشه های صورت شما به سمت بالا کمی آزاد می شود و باعث آزاد شدن هرگونه تنشی در صورت می شود.

6. فک

سعی کنید هر تنشی را که در فک خود دارید نگه دارید. این ممکن است مفید باشد که فک خود را کمی باز نگه دارید زیرا زبان خود را در مقابل سقف دهان خود فشار می دهید.

این به طور خودکار فک را شل می کند ، امکان تنفس روشن را فراهم می کند و روند بلع را کند می کند.

همچنین می توانید قبل از مدیتیشن چند خمیازه اغراق آمیز را انجام دهید تا فک خود را دراز کرده و تنش را رها کنید.(اهمیت مدیتیشن)

7. نگاه

بیشتر افراد راحت تر مراقب کردن با چشمان بسته را می یابند. از فشردن بسته شدن چشمان خودداری کنید. بستن نرم آنها به شما کمک می کند تا صورت ، چشم ها و پلک های شما آرام شود.

همچنین می توانید با چشمان باز مراقبه کنید. چند پا جلوتر از شما ، یک نگاه مبهم بر روی زمین حفظ کنید. صورت خود را آرام نگه دارید و از لجبازی خودداری کنید.

قبل از شروع تصمیم بگیرید که به چه روش مدیتیشن کنید ، بنابراین بین چشمان باز و بسته جابجا نمی شوید. این می تواند ناسازگار باشد و جریان عمل شما را مختل کند.(اهمیت مدیتیشن)

اتمام: 4 راه برای سالم تر شدن در 10 دقیقه در روز »

چیزهایی که باید در خاطر داشته باشید

اگر موارد زیر را انجام دهید ممکن است متوجه شوید که تمرین مراقبه شما سودمندتر است:

با تمرینهای کوتاهتر شروع کنید و هرچه احساس راحتی می کنید افزایش دهید.
تمرکز خود را روی نفس خود که در داخل و خارج از بدن خود حرکت می کند.
نفس خود را آهسته ، ثابت و صاف نگه دارید.
تمام افکار ، احساسات و احساسات را هنگام ظهور و گذر رعایت کنید.
به یاد داشته باشید که اینها می توانند مثبت ، منفی و خنثی باشند.
هنگامی که سرگردان است ، ذهن خود را بدون قضاوت دوباره به عقب برگردانید.
از سکوت و سکوت در درون خود آگاه باشید.
آگاهی خود را یکی یکی به صداهای اطراف خود برسانید.
هوا یا لباسی را که پوست شما را لمس می کند احساس کنید و بدن را لمس کف کنید.
مهم نیست که چه ، مهم این است که با خودتان دوست داشته باشید و ملایم باشید.

هیچ راه غلطی برای مدیتیشن وجود ندارد و آنچه می خواهید از یک تمرین خارج شوید کاملاً به عهده شماست.

خواندن را ادامه دهید: بهترین وبلاگهای ذهن آگاهی سال »

بعدش چی پیش میاد
تصمیم بگیرید که آیا می خواهید به تمرین مراقبه بپردازید یا خیر. با یک زمان دستیابی مانند 10 دقیقه در روز شروع کنید و زمان روز را که مناسب شماست انتخاب کنید.

صبح زود و عصر اغلب توصیه می شود ، زیرا مراقبه می تواند به شما کمک کند تا لحن روز خود را تنظیم کنید و یا به شما کمک می کند تا به خواب بروید.(اهمیت مدیتیشن)

خیلی خوب است اگر بتوانید هر روز مراقبه کنید ، اما اگر این کار را نکنید خوب است.

 

 

اهمیت مدیتیشن

 

رویکرد شما به تمرین باید متناسب با نیازهای فردی شما باشد. این ممکن است مفید باشد که یک ژورنال مختصر داشته باشید تا بینش هایی که در طول تمرین شما ایجاد می شود را ثبت کنید.

مراقب باشید و آگاهی خود را در طول روز به لحظه فعلی برگردانید.

ممکن است بخواهید به دنبال راهنمایی یک معلم یوگا باشید که می تواند به شما در پیشرفت عمل کمک کند. همچنین تعداد زیادی مراقبه راهنما به صورت آنلاین در دسترس است.(اهمیت مدیتیشن)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *