مقابله با افراد حسود

بهترین روش برای مقابله با افراد حسود چیست؟

جدول محتوایی

بهترین روش برای مقابله با افراد حسود چیست؟

در این پست بهترین روش برای مقابله با افراد حسود را به شما خواهیم گفت. روش های مختلفی برای مقابله با افراد حسود ارائه شده است که با توجه به شرایط هر فرد فرق می کند. مقابله کردن با حسادت دیگران همان دفاع کردن از خود در برابر مشکلات این است که یک فرد حسود برای شما می آفریند. پس حفظ آرامش اولین قدم در مقابله با چنین افرادی است.

گاهی اوقات هر چقدر هم که می خواهید حسادت خود را با یک لبخندی پنهان کنید باز هم بی فایده است. چون حسادت آن چیزی نیست که بخواهند شما را ترک کند. حسادت چیزی است که از کنترل آدم خارج می شود و سبب ایجاد افسردگی خواهد شد.

برای پیشگیری از حسادت چه کنیم؟

به هیچ عنوان خودتان را با دیگران مقایسه نکنید. همیشه به خاطر داشته هایتان شکرگزار باشید و دیدگاه خود را تغییر دهید تا بتوانید کمک زیادی به درمان حسادت خود کرده باشید. ما در اینجا یک سری روش های درمان را به شما می گوییم.

درباره حسادت اطلاعات کسب کنید:

اگر کسی رفتار ناشایستی با شما کرد یا به شما حرف نامربوطی زد به هیچ عنوان مضطرب نشوید. حسادت سبب می شود که افراد درباره خودشان فکرهای بدی کنند. فردی که به شما حسادت می کند امکان دارد حرف‌های شما را به خود بگیرد حتی وقتی که منظور شما آن شخص نباشد.

توجه کنید که آیا فرد حسود به موارد مثبت زندگی تان توجه می کند یا خیر. یکسری از افراد به خاطر این حسادت می‌کنند که نمی‌توانند زندگی افراد مختلف را درک کنند به خاطر اینکه ذهن پریشانی بابت زندگی خود دارند.

شما قادر به تغییر دادن دیدگاه یک فرد نیستید ولی می توانید اشکالات زندگی خود را به او بگویید. مثلاً بگویید که وقتی به مسافرت رفته بودم انقدر احساس بدی داشتم که بعد از یک روز به خانه برگشتم.

مقابله با افراد حسود

از خودتان سوال کنید که آیا همسر و یا دوست شما در رابطه با شما احساس خطر می کنند؟! یکسری از افراد که در گیر حسادت اند، همیشه از تنها شدن می ترسند و همین امر حس بدبینی شان را به دیگران بیشتر می کند.

شما باید قبول کنید رسانه های اجتماعی مشکلات بیشتری برای شما ایجاد می کند. رسانه‌هایی مثل اینستاگرام، فیس بوک و غیره، زندگی همه را ایده آل نشان می دهد. به خصوص که مردم همیشه بهترین لحظات خود را در آن به نمایش می گذارند و مشکلات و نگرانی های خود را نادیده می‌گیرند. برای یکسری از افراد این جریانات حسادت آنها را بیشتر می‌کند.

سعی کنید در زمان درست از آدم حسود دور شوید. اگر متوجه شدیم که چه چیزی باعث حسادت فرد حسود خواهد شد، می توانید برای بهتر کردن شرایط رفتار خود را تغییر دهید. شما باید به دنبال این باشید که حسادت یک فرد حسود را بیشتر نکنید.

از ارتباط موثر استفاده کنید:

فکر کنید و احساسات تان را به فرد حسود بازگو کنید. وقتی با فردی صحبت می کنید که می دانید آن فرد به شما حسادت می کند برای منتقل کردن احساسات تان به او همیشه از جمله های اول شخص استفاده کنید. به طور مثال “من اینطور احساس می کنم که…” سپس حس خود را به او توضیح دهید. جمله من احساس می کنم باید به سمتی رود که دیگر در مورد احساس خودتان نباشد مثلاً راجع به احساس خود به او چیزی نگویید به عنوان مثال نگویید که احساس من مثل تو است بلکه بگویید که تو باعث می شوی که من احساس خوبی نداشته باشم.

سعی کنید هر رفتاری که شما را آزار می دهد، به او بگویید. شما باید فقط درباره رفتارهایی صحبت کنید که قابل مشاهده است. وقتی که درباره فرد حسود صحبت می کنید به هیچ عنوان تهدید نکنید، حکم صادر نکنید، برچسب بد به او نزنید، فرضیه سازی و ذهن خوانی نکنید.

از تاثیر رفتارهای او بر شما صحبت کنید. شما باید خاطرات خود، احساسات، انتظارات خود را نسبت به رفتارهای فرد حسود منعکس کنید.

در رابطه احساسی و عاطفی خود با حسادت برخورد کنید:

فرق بین سوء استفاده عاطفی و حسادت را بدانید. اگر همسر شما به دنبال دور کردن شما از همه بود و یا مدام شما را کنترل کرد، به یک مشاور مراجعه کنید.

با همسرتان گفتگو کنید و برای وقت و مکان مناسبِ گفتگو از او سوال کنید. یک جای دنج و آرام را انتخاب کنید تا بتوانید به راحتی و بدون اینکه حواستان پرت شود با هم صحبت کنید.

در مورد احساسات خود با همسرتان صحبت کنید. در اینجا هم برای بیانات احساسات خود از جملات اول شخص استفاده کنید و درباره رفتاری که سبب آزار و اذیت شما می شود، برای او توضیح دهید.

سعی کنید فقط از طرف خودتان صحبت کنید. توضیح دهید که چه حسی دارید و احساس خود را درباره آرزوها، خاطرات و انتظارات بیان کنید.

اعتماد در رابطه را به وجود آورید. یعنی طرفین رابطه باید در ایجاد اعتماد به هم کمک کنند. اگر رابطه شما مشکل خاصی داشت، در پی برطرف کردن آن باشید و خواسته های خود را از هم بخواهید.

سعی کنید مهارت های ارتباطی تان را بهتر و بیشتر کنید. وقتی راجع به مشکلات رابطه تان صحبت می کنید و از تکنیک های ساده استفاده کنید تا رابطه شما بهتر شود. به عنوان مثال از جملات کوتاه استفاده کنید، از حرف های تکراری پرهیز کنید و با محبت و با دلسوزی احساس تان را ابراز کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *