تلفیق پویای ماشین مجازی چند منظوره

تلفیق پویای ماشین مجازی چند منظوره مسیریابی آگاه برای پایگاههای…..

جدول محتوایی

تلفیق پویای ماشین مجازی چند منظوره

تلفیق پویای ماشین مجازی چند منظوره

چکیده

با کمک فن آوری مجازی سازی ، پایگاه داده های ابری قدرت محاسبه ای مناسب را برای بسیاری از شرکت ها و کاربران تجاری فراهم می کنند.

ترکیب پویا دستگاه مجازی (VMDC) نقش مهمی در مدیریت مصرف انرژی پایگاه های داده دارد.

راه حلهای قبلی در مورد VMDC ، تأثیرات ناشی از تعامل بین مسیریابی شبکه پایگاه داده و مسیریابی ارتباطی یا به کاربردن این موضوع در سطح دانه درشت را در نظر نمی گیرد.

در این مقاله ، ما رویکرد جدیدی برای هماهنگی مسیریابی شبکه پایگاه داده و مسیریابی ارتباطی ارائه می دهیم.

رویکرد پیشنهادی VMDC الگوریتم تکوینی چند منظوره ای را برای حداقل سازی ضمنی مصرف انرژی و ترافیک ارتباطی که تنگناهای اجرایی را هنگام محدودیت SLA برخورد در زمان مهاجرت موجب می شود، اتخاذ می کند.

در این روش، هر دو محدودیت SLA و عملکرد هدف در ترافیک ارتباطی با آگاهی مسیریابی در سطح پیوند سوئیچ صورت می گیرد.

یک مطالعه جامع شبیه سازی نشان می دهد که رویکرد پیشنهادی می تواند به طور قابل توجهی باعث صرفه جویی در مصرف انرژی پایگاههای داده و تضمین SLA برای انواع مختلف مسیریابی پایگاه داده شود.

نتایج شبیه سازی اثبات می کند که رویکرد پیشنهادی از لحاظ کاهش مصرف انرژی ، نسبت تنگناها و نسبت تخلف SLA از رویکردهای قبلی بهتر است.

نتیجه گیری و کارهای بعدی

در این مقاله ، ما یک رویکرد نوین VMDC را معرفی کرده ایم که نتیجه ی تلفیق را با توجه به آگاهی از مسیریابی آن بهینه می کند.

با هماهنگی مسیریابی شبکه و مسیریابی ارتباطی در سطح پیوند سوئیچ ، این رویکرد قادر است به طور موثری ترافیک ارتباطی را که باعث ایجاد مشکلات تنگنا برای انواع مختلف مسیریابی شبکه می شود ، بشناسد.

مشکل تخصیص VM به صورت یک مسئله بهینه سازی چند هدفه محدود تنظیم شده است و ما یک راه حل مفصل را بر اساس الگوریتم تکوینی چند منظوره طراحی کرده ایم.

از طریق شبیه سازی گسترده ، ما نشان می دهیم که این رویکرد قادر است به طور موثری مصرف انرژی و تنگنای ارتباطات را در هنگام رفع محدودیت SLA کاهش دهد.

در این تحقیق پروتکل مسیریابی شبکه ایستا فرض شده است.

یک جهت  تحقیقات آینده ما بررسی اثر متقابل بین استراتژی ادغام و پروتکل های مسیریابی پویا است که می تواند تنگناهای شبکه در پرواز را کاهش داده و رویکرد ترکیبی جدیدی با انجام همکاری هوشمند با پروتکل های مسیریابی پویا طراحی کند.

علاوه بر این ، اگرچه این استراتژی ترکیبی برای پایگاههای داده متمرکز طراحی شده است ، اما با اصلاح مناسب می توان از آن در پایگاههای داده غیرمتمرکز نیز استفاده کرد.

برای مشاهده مطالب  بیشتر به سایت www.farzdon.ir  مراجعه نماید . 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *