تأثیر یادگیری تجربی بر شایستگی
تأثیر یادگیری تجربی بر شایستگی
چکیده
این تحقیق بررسی می کند که آیا مشارکت دانشجویان MBA اجرایی در یک دوره شبیه سازی استراتژی کسب و کار به طور قابل توجهی بر ادراک شخصی آنها از شایستگی های استراتژیک و سبک تصمیم گیری شان، که عبور از زمینه های روانشناختی و استراتژی را شامل می شود، تأثیر دارد یاخیر و هدف آن شرکت در توسعه مدیریت نظری و دیدگاه های آموزشی است.
نتایج به دست آمده درباره درک شخصی شرکت کنندگان از بهبود آنها در شایستگی های استراتژیک نشان می دهد که این شبیه سازی دارای ارزش مثبتی برای شرکت کنندگان است و هم در تعامل آنها در برنامه MBA و هم در دانش آنها نقش دارد.
با این حال، سبک های تصمیم گیری به عنوان نتیجه شبیه سازی تغییر نمی کنند، به استثناء مؤلفه تحلیلی، که تقویت شده است.
بنابراین ، نتیجه گرفتیم که اگرچه دانش و شایستگی های استراتژیک شرکت کنندگان با یک شبیه سازی استراتژی کسب و کار قابل گسترش است، اما سبک تصمیم گیری آنها تحت تأثیر این تمرین قرار نمی گیرد.
در نتیجه ، ما پیشنهاد می کنیم که قبل از شناخته شدن شیوه تصمیم گیری مدیران ، یک پیش بینی نسبت به وضعیت آینده امکان پذیر باشد، که به نوبه خود این جمله را تأیید می کند که “هیچ چیز علمی تر از تمرین خوب نیست”.
نتیجه
مشارکت شرکت کنندگان در مطالعات مدیریت انتقادی یک چالش برای آموزش مدیریت تلقی می شود (شوارتز ، 2013).
از سوی دیگر، کار کردن در قالب تیم ممکن است دانش را گسترش دهد و برخی از مولفان اظهار می کنند که یادگیری سازمانی چون تصمیمات بیشتری گرفته می شود، یافته است.
(Bettis-Outland، 2012). شبیه سازی BSG برای تجزیه و تحلیل کاملی از محیط رقابتی و موقعیت استراتژیک خود برای تدوین و اجرای استراتژی های تجاری به شرکت کنندگان نیاز دارد.
در نتیجه، هر تیم (شرکت) برای دستیابی به مزیت رقابتی باید در مورد تعداد زیادی متغیر تصمیم گیری کند.
نتایج به دست آمده در مورد درک شخصی شرکت کنندگان از بهبود آنها در شایستگی های استراتژیک، نشان می دهد که شبیه سازی از اهمیت مثبتی برای شرکت کنندگان برخوردار است و هم در اشتغال آنها در برنامه MBA و هم در دانش آنها نقش دارد.
برای مشاهده مطالب بیشتر به سایتwww.farzdon.ir مراجعه نماید.
تأثیر یادگیری تجربی بر شایستگی