آمادگی یادگیری الکترونیکی بر رضایت دانش آموزان
آمادگی یادگیری الکترونیکی بر رضایت دانش آموزان
انجام پایان نامه
چکیده
كاهش رضايت دانشجويان و انگيزش دروس دانش آموز در كلاس (FC) از جمله مشكلات مورد توجه اغلب است.
و این مشکلات می تواند بهره وری از مدل FC را کاهش دهد. اعتقاد بر این است که مشکلات مربوط به رضایت دانش آموزان و انگیزه در الگوی FC آموزش از طریق آمادگی یادگیری الکترونیکی دانش آموزان مرتبط است. هدف از پژوهش حاضر ، بررسی تأثیر آمادگی یادگیری الکترونیکی دانش آموزان بر رضایت و انگیزه دانش آموزان در الگوی FC در ساختار است.
این مطالعه با 236 دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد ، که از الگوی آموزش FC استفاده می کردند ، استفاده می کند.
داده ها از سه ابزار گزارش خودآمدی جمع آوری شده است: مقیاس خواندن الکترونیکی (خرده مقیاس ها: “خودکارآمدی رایانه” ، “خودکارآمدی اینترنت” ، “خودکارآمدی ارتباطات آنلاین” ، “یادگیری خودمحور” ، “کنترل یادگیرنده”) و “حرکت به سمت یادگیری الکترونیکی”) ، پرسشنامه راهبردهای انگیزه برای یادگیری مقیاس رضایتمندی.
آمادگی یادگیری الکترونیکی بر رضایت دانش آموزان
آمادگی یادگیری الکترونیکی بر رضایت دانش آموزان
تحليل مسير با معادله ساختاري معادل سازي (SEM) همچنين تأييد كرد كه آمادگي يادگيري الكترونيكي دانش آموزان در هنگام انجام وظايف دانشگاهي در الگوی آموزش FC مربوط به رضايت و انگيزش آنها است.
نتایج تحقیق نشان داد که آمادگی یادگیری الکترونیکی دانش آموزان پیش بینی کننده میزان رضایتمندی و انگیزه آنها در الگوی FC آموزش است. یافته ها برای مطالعات و برنامه های آتی ارائه شده و مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
آمادگی یادگیری الکترونیکی بر رضایت دانش آموزان
1. مقدمه مدل آموزش کلاس (FC) در سالهای اخیر رواج پیدا کرده است.
در یک محیط FC ، دانش آموزان می توانند مطالب یادگیری مربوط به موضوعات جدید را که آنها از طریق مطالبی مانند فیلم های سخنرانی در خارج از کلاسهای درس ، جایی که کلاسهای چهره به چهره دارند ، یاد بگیرند ، بیاموزند.
بعدا ، دانش آموزان در تلاشند تا مطالب جدیدی را که از طریق چنین روشهایی یاد گرفته اند ، با استفاده از فعالیتهای یادگیری مشارکتی در کلاس ، بحث پروژه گروهی و پروژه ها و از طریق فیلم ها ، شبیه سازی کنند.
هدف در این مدل ، دسترسی آنلاین به محتویات یادگیری و مطالب و کمک به یادگیری عمیق و فعال دانش آموزان در کلاس است.
مطالعات نشان داد كه محدودههای یادگیری فعال ، مشاركت دانش آموزان را در محیط یادگیری و بهبود روند و نتایج یادگیری افزایش می دهد (فریمن و همكاران ، 2014 ؛ ییلماز ، 2016).
با این حال ، استراتژی ها ، روش ها و تکنیک های فنی مورد استفاده در محدوده یادگیری فعال می توانند زمان لازم را برای دانش آموز در کلاس صرفه جویی کنند. الگوی آموزش FC علاوه بر بسیاری از مزایای دیگر ، این مشکل را نیز ارائه می دهد.
انجام مقاله
آمادگی یادگیری الکترونیکی بر رضایت دانش آموزان
بنابراین ، مفهوم FC با نیاز به بازسازی محیط های یادگیری با توجه به پیشرفت های فن آوری دوباره مورد توجه قرار می گیرد و به محور دانش آموز محور نزدیک می شود (یمما ، 2015) .
با این حال ، عملکرد مورد انتظار را از فعالیتهای یادگیری فعال انجام می شود. در کلاس و برای ایجاد رضایت و انگیزه از این فعالیتها ، دانش آموزان باید در کلاسهای حضوری در سطح دانش و سطح آمادگی خاص شرکت کنند و این یکی از فرضیه هایی است که باعث افزایش کارایی مدل FC می شود (Hao، 2016a؛ ویلسون ، 2013).
انتظار می رود دانش آموزان انگیزه و رضایت بخشی مشابهی را در فعالیت های آنلاین و درون کلاس از دوره نشان دهند تا از کارآیی الگوی FC دستورالعمل اطمینان حاصل شود. در غیر این صورت ، این می تواند بهره وری از مدل FC را کاهش دهد.
اگرچه نتایج نتایج آزمون مدل FC نشان می دهد که در نتایج یادگیری دارای معایب خاصی است ، اما نتایج همچنین نشان می دهد که ممکن است منجر به تمایز در رضایت و انگیزه یادگیری دانش آموزان شود ، اما بر خلاف آنچه منجر به کاهش رضایت و انگیزه دانش آموزان می شود ، کاهش می یابد.
انتظار می رود که محدودیت و تمایل آنها برای شرکت در فعالیت ها به موقع کاهش یابد ، از این که نگرانی در مورد / مقاومت مقاومت نشان دهند که در فعالیت ها شرکت کند و این به نوبه خود می تواند آدرس ایمیل را کاهش دهد:
2. چارچوب نظری
2.1. دستورالعمل یادگیری ناپایدار و آمادگی یادگیری الکترونیکی یکی از فرضیه ها برای به کارگیری مدل FC این است که دانش آموزان باید الزامات آنلاین دوره را که باید به کلاس آمادگی شده تکمیل کنند ، تکمیل کنند.
و اصلی ترین کارآزمایی که درباره مرحله آنلاین کلاس در مدل FC انجام می دهد ، باز کردن محتویات و مطالب کلاس بصورت آنلاین برای studentaccess است.
با این حال ، این نشانگر کفایت از کمبود نیازهای آنلاین کلاس در مدل FC نیست.
آمادگی یادگیری الکترونیکی بر رضایت دانش آموزان
صادقانه موظف هستند قبل از آمدن به کلاس یادگیری پسند ، توانایی تنظیم یادگیری شخصی خود را برای موفقیت ، از پیش نمایش مطالب پیش نمایش کنند (Hao، 2016a).
در ادبیات دیده می شود که دانش آموزان در یادگیری الکترونیکی شکست می خورند زیرا کلاس های آموزش الکترونیکی را کامل نمی کنند و کلاس های آنلاین را به دلایلی از جمله عدم انگیزه در برنامه های یادگیری الکترونیکی و عدم توانایی در یادگیری روند یادگیری شخصی خود دنبال نمی کنند (کارائو glanYilmaz & Keser، 2016؛ Yılmaz & Keser، 2016؛ Yılmaz، 2014).
آمادگی یادگیری الکترونیکی بر رضایت دانش آموزان
اعتقاد بر این است که این مورد که برای محیط های یادگیری الکترونیکی وجود ندارد ، فاز آنلاین کلاس در مدل FC است که به نوبه خود ، می تواند تأثیر منفی بر فعالیت های حضوری در کلاس از دوره داشته باشد. از این رو ، محققان اعلام کردند که عوامل مرتبط با مهارت یادگیری الکترونیکی از قبیل کنترل یادگیرنده و یادگیری خودمحور ، خودکارآمدی فناوری شناسی ، خودکارآمدی ارتباطات دوره های آنلاین پرهیزکار و دوره های FC هستند (Hao، 2016a، 2016b).
در رابطه با جستجوگرها ، آمادگی یادگیری الکترونیکی دانش آموزان یک عامل مهم در انجام و تکمیل کلاس های یادگیری الکترونیکی با موفقیت است (دمیر ، 2015) .
با توجه به Kaur و Abas (2004) آمادگی یادگیری الکترونیکی توانایی افراد در استفاده از e است یادگیری منابع و تکنیک های چند رسانه ای برای بهبود کیفیت یادگیری.
آمادگی یادگیری الکترونیکی بر رضایت دانش آموزان
وقتی ادبیات مورد بررسی قرار گرفته اند ، مشاهده می شود که آمادگی یادگیری الکترونیکی شامل عناصر رایانه ای از جمله خودکارآمدی ، خودکارآمدی اینترنت ، خودکارآمدی ارتباطات بر روی خط ، یادگیری خودمحور ، یادگیری خودکار و انگیزه به سمت یادگیری الکترونیکی است (دمیر ، 2015؛ Hao، 2016a؛ Hung et al.، 2010؛ Rovai، 2003؛ Yurdugül & Alsancak-Sırakaya، 2013).
طبق گفته Demir (2015) ، خودکارآمدی رایانه یکی از این مؤلفه ها به عنوان اعتقاد رایانه سازان در مورد مهارت های آنها در استفاده از برنامه های اولیه رایانه ای تعریف شده است.
یکی دیگر از مؤلفه ها این است که خودکارآمدی اینترنت به عنوان اعتماد کاربران اینترنت برای استفاده از مهارت های اینترنت تعریف شده است (هونگ و همکاران ، 2010).
خودکارآمدی ارتباط از طریق اینترنت تعریف می شود به عنوان ادراک نسبت به فرد ، زبان ارتباطات و فرهنگ مختصر محیط های یادگیری الکترونیکی را درک می کند و اینکه فرد چگونه فرد می تواند خود را در چنین محیط هایی بیان کند (Demir، 2015؛ Yurdugül & Alsancak Sırakaya، 2013).
خودآموزی ، یکی دیگر از مؤلفه های آمادگی یادگیری الکترونیکی ، فرایندی است که در آن فراگیران با کمک یا بدون کمک دیگران از دیگران خواسته های یادگیری فراگیران ، اهداف یادگیری بازدارندگی ، انتخاب و استفاده از راهکارهای اختصاصی یادگیری ، ارزیابی نتایج یادگیری را ابتکار عمل می گیرند. Knowles، 1975) .
با توجه به Demir (2015) ، یادگیری خود-هدایت به زودی تعریف می شود تا مسئولیت یادگیری را در خود به جای منبع غیرمستقیم مانند معلم ببیند و مسئولیت یادگیری خود را نسبت به آن عمل کند.
شیو و براون ( 1992) کنترل شفاف تعریف شده است به عنوان تجربه یادگیری خود فرد و میزان هدایت این فرایند مطابق با خواسته خود.
حرکت به سمت یادگیری الکترونیکی ، یکی دیگر از مؤلفه های آمادگی یادگیری قبل ، به عنوان حالت میل و طراوت دارای وضعیت بد و روانی ، شناختی و عاطفی تعریف می شود.
مؤلفه های موجود در داخل و از مردم خواسته می شود برای یادگیری الکترونیکی کارهایی را انجام دهند (دمیر ، 2015). طبق گفته های جستجوگرها ، این مؤلفه ها شرایط آمادگی افراد را برای یادگیری الکترونیکی نشان می دهد (Demir، 2015؛ Yurdugül & AlsancakSırakaya، 2013). همانطور که برایoftoftari (2013) تا زمانی که سطح یادگیری الکترونیکی دانش آموزان کافی نباشد ، احتمال موفقیت در یادگیری الکترونیکی کم است.
گگللیموینو و گوگللیموین (2003) نشان می دهد که افراد تحت فشار قرار دادن ، که آماده الکترونیکی نیستند. یادگیری ، یادگیری آنلاین نه تنها باعث می شود که آنها از یادگیری الکترونیکی لذت ببرند بلکه آنها را به سمت پیش بینی احکام مربوط به فعالیت های یادگیری الکترونیکی در آینده سوق می دهد.
به همین ترتیب ، Piskurich (2003) اظهار داشت که دلایل مختلفی از عدم موفقیت افراد در محیطهای یادگیری الکترونیکی وجود دارد و غالباً دلیل عدم موفقیت این است که دانش آموزان برای یادگیری الکترونیکی آماده نیستند
آمادگی یادگیری الکترونیکی بر رضایت دانش آموزان
5.3 محدودیت ها و دستورالعمل های آینده
اذعان شده است که محدودیتهای مختلفی در این مقاله وجود دارد. اول از همه ، داده های مطالعه از طریق ابزار خود گزارش جمع آوری شد. در مطالعات بعدی ، می توان از روشهای تحقیق کیفی برای بررسی عمیق نظرات دانشجویان استفاده کرد.
در این چارچوب ، با استفاده از روشهای یادگیری داده های ورود به سیستم دانش آموزان LMS با یادگیری تکنیک های تجزیه و تحلیل ، هنگامی که دانش آموزان از فرایند آنلاین کلاس FC استفاده می کنند ، چه عواملی به صورت آنلاین در تعامل هستند (مانند تعامل دانش آموز-معلم ، تعامل دانش آموز-دانش آموز ، تعامل دانش آموز با محتوا) شرایط این فعل و انفعالات را می توان از بین برد.
همچنين با انجام مصاحبه هاي نيمه ساختار يافته با دانش آموزان ، مي توان نظرات آنها را در مورد تاثير آمادگي يادگيري الكترونيك و عوامل فرعي بر رضايت و انگيزش آنها در هر دو روش آموزش يادگيري چهره به چهره در كلاس FC بررسي كرد.
در این مطالعه ، از فروم به عنوان سکو استفاده شد و دانشجویان از چهره به چهره کارهای تعاونی را به صورت جفت انجام دادند.
با این کار ، با انجام مصاحبه های نیمه ساختار یافته با دانشجویان ، می توان نظرات آنها در مورد استفاده از بستر انجمن و تأثیرات کار گروهی زوج را مشخص کرد. این داده ها به منظور دستیابی به تعیین مناسب ترین نوع طراحی FC ، متخصصان امضایی و متخصصان را راهنمایی می کنند. ثانیا ، این مطالعه با دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در کلاس محاسبات انجام شد.
با سپاس از آموزش در زمینه محاسبات ، به ویژه برای دانش آموزان ، خودکارآمدی رایانه آنها ، خودکارآمدی اینترنت و مهارت های خودکارآمدی ارتباط آنلاین می تواند بهبود یابد.
مطالعه با در نظر گرفتن خواندن یادگیری الکترونیکی فعلی دانش آموزان در کلاسهای مختلف به غیر از کلاس محاسبات (مانند کلاسهای غیرعلمی یا کلاسهای کلامی به عنوان ادبیات) مفید است.
از آنجا که در این کلاسها هیچ گونه مداخله ای بر خودکارآمدی رایانه دانش آموزان ، خودکارآمدی اینترنت و مهارت های خودکارآمدی ارتباطات آنلاین نخواهد بود.
در مطالعات بعدی ، این مطالعه می تواند در طول کلاسهای مختلف و گروههای هدف در داخل تکرار شود تا از قابلیت تعمیم بودن سرقت ها اطمینان حاصل شود.
ثالثاً ، متشکل از تأثیر آمادگی دانش آموزان در رابطه با الزامات آنلاین مدل FC بر نتایج یادگیری مورد مطالعه قرار گرفت.
مطالعات آینده می تواند میزان آمادگی دانشجویان را در رابطه با یادگیری فعال که در طی رو در رو و همچنین فاکتورهای مؤثر مورد بررسی قرار می گیرند ، بررسی کند. آی تی.
در این زمینه ، مطالعات تجربی برای تعیین تأثیر روشهای یادگیری مورد استفاده در فرآیندهای درسی فرد به چهره از دوره های ویژه FC بر رضایت و انگیزه برنامه ریزی شده است ، و می توان پیشگیری از احتیاط ها را برای افزایش کیفیت درس های چهره به چهره انجام داد.
آمادگی یادگیری الکترونیکی بر رضایت دانش آموزان
دوره های FC در اینجا ، ترجیحات معلمان ، انتظارات و نگرانی در مورد مراحل درس چهره به چهره دوره های FC را می توان با برنامه ریزی مطالعات در مورد معلمان انجام دوره های FCC نشان داد. و چهارم ، آمادگی معلمان که مجریان الگوی FC خواهند بود به همان اندازه دانش آموزان اهمیت دارند.
بنابراین می توان مطالعات آمادگی معلمان را انجام داد. سرانجام ، این مطالعه به تأثیر آمادگی یادگیری الکترونیکی بر رضایت و انگیزه حرکت اشاره کرد.
مطالعات آینده می تواند به تأثیر نتایج یادگیری مانند موفقیت و عملکرد یادگیری بپردازد.
آمادگی یادگیری الکترونیکی بر رضایت دانش آموزان
آمادگی یادگیری الکترونیکی بر رضایت دانش آموزان
نتيجه گيري:
اين مطالعه تاثير آمادگي يادگيري الكترونيكي دانش آموزان بر رضايتمندي و انگيزه آنها را در محدوده كلاس رقابتي ارائه شده براساس الگوی آموزش FC بررسي كرد.
نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که آمادگی یادگیری الکترونیکی و عوامل مؤثر در آن ، خودکارآمدی رایانه ، خودکارآمدی اینترنت ، خودکارآمدی ارتباطات بر روی خط ، یادگیری خودمحور ، یادگیری خودآموز و انگیزه به سمت یادگیری الکترونیکی پیش بینی کننده هستند. رضایت و انگیزه دانش آموزان.
انتظار می رود نتایج به آگاهی مجریان از تفاوت یادگیری و تفاوت های فردی و مشکلات پیش آمده در اجرای مدل FC کمک کند.
برای مشاهده مطالب بیشتر به سایت www.farzdon.ir مراجعه نماید.
انجام پروپوزال