زردچوبه و اگزما

آیا زردچوبه می تواند به مبارزه با اگزما کمک کند

جدول محتوایی

تآثیر زرد چوبه بر اگزما

 

 

 

تآثیر زرد چوبه بر اگزما

 

 

انجام پایان نامه

 

زردچوبه که به نام Curcuma longa نیز شناخته می شود ، یک ادویه زرد بومی هند است.

این گیاه همچنین یک گیاه محبوب در طب سنتی آیورودا و چینی است.

 

این ماده حاوی ترکیب کورکومین است که به طور گسترده ای دارای خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است.

 

بنابراین ، از لحاظ تاریخی از آن برای درمان مجموعه ای از شرایط التهابی پوستی مانند اگزما (منبع 1Trusted) استفاده شده است.

 

با این حال ، ممکن است تعجب کنید که آیا استفاده از زردچوبه می تواند با اگزما مقابله کند یا خیر؟

این مقاله تمام آنچه را که باید در مورد زردچوبه و اگزما بدانید به شما می گوید.

 

 

تآثیر زرد چوبه بر اگزما

 

 

 

زردچوبه و اگزما

 

 

اگزما چیست؟

 

همچنین به عنوان درماتیت آتوپیک شناخته شده است ، اگزما یکی از شایع ترین بیماری های پوستی است ، 2 تا 10 درصد بزرگسالان و 30 تا 15 تا 30 درصد کودکان را تحت تأثیر قرار می دهد (منبع اعتماد 2).

اگزما به صورت پوستی خشک ، خارش دار و ملتهب ایجاد می شود که ناشی از یک سد پوستی ناکارآمد پوست است که منجر به ریزش بیش از حد آب می شود. انواع اگزما وجود دارد ، اما همه آنها با لکه های نامطلوب روی پوست مشخص می شوند.

علت اصلی اگزما ناشناخته است ، اما به نظر می رسد ژنتیک و محیط یک شخص با توسعه آن مرتبط است.

درمان های معمول شامل مرطوب کننده های ویژه و کرم های ضد التهابی موضعی در هنگام شعله ور شدن به منظور به حداقل رساندن خارش و بازگرداندن سد رطوبت پوست است.

با این حال ، با توجه به محبوبیت بیشتر داروهای طبیعی ، بسیاری از افراد برای تسکین به داروهای گیاهی می روند.

 

 

خلاصه

اگزما یکی از شایعترین شرایط التهابی پوست در کودکان و بزرگسالان است. علائم شایع شامل پوست خشک ، خارش دار و ملتهب است.

 

 

انجام پروپوزال

 

 

زردچوبه و اگزما

به دلیل خاصیت ضد التهابی زردچوبه ، بسیاری از آنها نمی دانند که آیا می تواند علائم اگزما را کاهش دهد یا خیر.

اگرچه این ادویه قرنهاست که به عنوان یک درمان طبیعی برای اختلالات پوستی مورد استفاده قرار می گیرد ، اما تحقیقات کمی در مورد زردچوبه و اگزما (4 منبع معتبر) وجود دارد.

در یک مطالعه تحت حمایت شرکت در 150 فرد مبتلا به اگزما ، استفاده از کرم حاوی زردچوبه به مدت 4 هفته منجر به کاهش 30 و 32 درصدی پوسته پوسته شدن و خارش پوست شد .

با این حال ، کرم حاوی گیاهان ضد التهابی دیگری نیز بود که می تواند در بهبود آنها نقش داشته باشد. بنابراین ، این مطالعه نمی تواند نتیجه بگیرد که زردچوبه به تنهایی علائم اگزما را تسکین می دهد .

علاوه بر این ، یک بررسی از 18 مطالعه در سال 2016 ، شواهد اولیه ای را برای حمایت از مصرف کورکومین ، از نظر موضعی و خوراکی ، برای معالجه بیماری های پوستی از جمله اگزما و پسوریازیس نشان داد.

با این وجود ، محققان خواستار مطالعات بیشتر برای تعیین دوز ، اثربخشی و مکانیسم عمل شدند.

 

جدای از این مطالعات ، تحقیقات کمی در مورد مصرف خوراکی ، موضعی یا داخل وریدی زردچوبه یا کورکومین برای درمان اگزما وجود دارد.

 

 

 

خلاصه

تحقیقات در مورد زردچوبه و اگزما محدود است. با این وجود ، حداقل یک مطالعه پس از استفاده از کرم موضعی حاوی ادویه و سایر گیاهان ، در علائم اگزما پیشرفت چشمگیری داشت. مطالعات اضافی نشان می دهد که ممکن است به سایر شرایط پوستی نیز کمک کند.

 

 

ایمنی و احتیاط

اگرچه تحقیقات کمی در مورد زردچوبه و اگزما وجود دارد ، اما هنوز هم ممکن است برخی افراد استفاده از آن را انتخاب کنند.

به طور کلی زردچوبه به عنوان بی خطر برای مصرف توسط سازمان غذا و دارو شناخته می شود. با این وجود ، ممکن است از این ماده موضعی نیز استفاده شود. ممکن است برخی افراد از زردچوبه به صورت داخل وریدی استفاده کرده باشند ، اما این مسیر به واکنش های جدی از جمله مرگ (منبع 8Trusted) منجر شده است.

 

 

مواد غذایی و مکمل ها

تحقیقات گسترده ای در مورد اثرات بهداشتی مصرف زردچوبه انجام شده است.

به طور کلی به عنوان بی خطر شناخته شده است ، و نشان داده شده است که کورکومین هیچ عارضه ای در سلامتی افراد سالم هنگام مصرف دوز حداکثر 12،000 میلی گرم در روز ندارد.

با این حال ، بخاطر داشته باشید که کورکومین موجود در زردچوبه فراهمی زیستی کمی دارد. بنابراین ، مصرف زردچوبه زمینی ممکن است یک دوز درمانی را فراهم نکند .

در حالی که برخی مطالعات حاکی از کمبود کورکومین در جریان خون پس از مصرف ، به ویژه در دوزهای کمتر از 4000 میلی گرم ، کورکومین هنوز هم می تواند اثرات مفیدی را ارائه دهد .

 

یک مطالعه دیگر با استفاده از یک روش آزمایش متناوب (منبع 12Trusted) کورکومین را در خون راحت تر تشخیص داده است.

افزودن فلفل سیاه به غذاهای زردچوبه و مکمل ها نیز ممکن است کمک کند ، زیرا این ادویه حاوی ترکیبی به نام پیپرین است که می تواند باعث افزایش جذب کورکومین شود. هنوز مشخص نیست که چه مقدار کورکومین ممکن است به پوست شما برسد.

 

براساس برخی تحقیقات (چربی های 12Tusteded) ، چربی های رژیمی ، حامل های محلول در آب ، روغن های فرار و آنتی اکسیدان ها نیز ممکن است باعث افزایش جذب کورکومین شوند.

 

سرانجام ، عوارض جانبی مصرف بیش از حد زردچوبه ممکن است شامل بثورات پوستی ، سردرد ، حالت تهوع ، اسهال ، معده ناراحت و زرد باشد.

 

 

 

 

کاربرد موضعی

به دلیل محبوبیت زردچوبه ، بسیاری از شرکتهای آرایشی از آن به عنوان یک ماده در محصولات خود استفاده می کنند.

در مطالعات مربوط به سایر شرایط پوستی ، استفاده از محصولات موضعی زردچوبه امکان جذب مناسب کورکومین را فراهم می کند.

با این حال ، این محصولات به طور خاص برای جذب بهتر فرموله شده اند ، و استفاده از زردچوبه خالص روی پوست شما اثرات مشابهی نخواهد داشت .

علاوه بر این ، ادویه حاوی یک رنگدانه زرد قوی است که برای لکه دار کردن پوست نشان داده شده است ، که احتمالاً افراد بیشتر آن را نامطلوب می دانند .

اگرچه تحقیقات بیشتری مورد نیاز است ، اما محصولات موضعی حاوی مواد فعال ادویه برای استفاده بی خطر هستند. در صورت بروز هرگونه نگرانی با یک متخصص بهداشت صحبت کنید.

 

 

 

داخل وریدی

با توجه به فراهمی زیستی پایین زردچوبه ، روند فزاینده ای در بین متخصصان مراقبت های بهداشت طبیعی مشاهده می شود که آن را به صورت داخل وریدی تأمین کنند.

با دور زدن هضم ، کورکومین حاصل از ادویه زردچوبه راحت تر وارد خون می شود و دوز قابل توجهی بالاتری را فراهم می کند .

با این حال ، تحقیقات کمی در این زمینه انجام شده و عوارض عمده آن مشاهده شده است. در حقیقت ، در گزارش سال 2018 مشخص شد كه زردچوبه داخل وریدی برای درمان اگزما باعث مرگ یك زن 31 ساله شده است .

حتی با دوزهای کوچک ، این نوع از درمان داخل وریدی ممکن است عوارض جانبی ناخواسته مانند سردرد ، حالت تهوع ، معده ناراحت کننده ، یبوست و اسهال ایجاد کند.

 

 

 

ایمنی در کودکان

با توجه به شیوع اگزما در میان کودکان ، بسیاری از بزرگسالان به دنبال داروهای بی خطر و طبیعی برای فرزندان خود هستند.

استفاده از زردچوبه زمینی در مواد غذایی به طور کلی برای بزرگسالان و کودکان بی خطر شناخته می شود (8).

با این وجود گزارش هایی در مورد مسمومیت با سرب از زردچوبه زیر زمینی و مکمل های ناشی از کرومات سرب وجود دارد که برای تقویت رنگ زرد به آن افزوده شده است. این بیشتر با منابع زردچوبه از هند و بنگلادش (منبع 16Trusted) همراه است.

علاوه بر این ، مصرف این ادویه معمولاً در بزرگسالان مورد مطالعه قرار می گیرد ، بنابراین مشخص نیست که آیا برای کودکان بی خطر است یا خیر.

در آخر ، بهتر است قبل از امتحان محصولات زردچوبه برای معالجه اگزما با متخصص پوست یا سایر متخصصان بهداشت صحبت کنید.

 

 

خلاصه

زردچوبه های زمینی ، تکمیلی و موضعی معمولاً بی خطر شناخته می شوند. با این حال ، درمان داخل وریدی با ادویه با عوارض جانبی جدی و مرگ همراه بوده و باید از آن جلوگیری کرد.

 

 

 

 

زردچوبه و اگزما

 

 

خط آخر

علیرغم فواید بالقوه سلامتی آن ، فقط تحقیقات اولیه وجود دارد که از استفاده از زردچوبه یا عناصر فعال آن برای درمان اگزما استفاده می کند.

اگر می خواهید زردچوبه را برای اگزما امتحان کنید ، به دلیل نگرانی های جدی در مورد ایمنی از درمان داخل وریدی خودداری کنید.

به گفته این ، زردچوبه زمینی قرن ها به عنوان بخشی از داروهای گیاهی مورد استفاده قرار گرفته و برای استفاده بی خطر است. سعی کنید این عطر ادویه یا پودر کاری را برای لگد زدن به غذاهای خود اضافه کنید.

محصولات موضعی حاوی زردچوبه معمولاً فرمول بندی شده اند که برای استفاده آنها بی خطر است ، اگرچه برای جلوگیری از رنگ آمیزی باید از استفاده مستقیم ادویه بر روی پوست خودداری کنید.

مکمل های خوراکی همچنین ممکن است مفید باشد ، اگرچه تحقیقات هنوز دوزهای موثری را برای اگزما مشخص نکرده است.

همیشه قبل از مصرف مکمل های زردچوبه با یک متخصص مراقبت های بهداشتی صحبت کنید ، به خصوص اگر باردار هستید ، شیردهی هستید ، یک بیماری مزمن دارید یا قصد دارید آن را به فرزند خود بدهید.

همچنین ممکن است بخواهید در مورد سایر گزینه های درمانی اگزما با ارائه دهنده پزشکی خود صحبت کنید.

اگر ارائه دهنده خدمات درمانی شما پیشنهاد می کند که زردچوبه را امتحان کنید ، می توانید مکمل های محلی یا آنلاین خریداری کنید. حتماً توصیه های دوز آنها را رعایت کنید.

 

انجام مقاله

 

برای مشاهده مطالب بیشتر  به سایت www.farzdon.ir مراجعه  نماید. 

 

 

تآثیر زرد چوبه بر اگزما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *